Veckobrev v.22

Nu i betygstider kan det vara bra att veta hur vi lärare tänker vid betygsättning. I följande film förklaras detta på ett tydligt sätt.

I skrivande stund är det endast fem skoldagar kvar. På måndag 6/6 är eleverna lediga eftersom det är nationaldag. På tisdag 7/6 är hela årskurs 8 på Midgårdsvallen och spelar olika spel och aktiviteter. Skoldagen börjar på Midgårdsvallen klockan 10:00. Ta med lämpliga kläder för att vara ute och väder efter kläder. Till lunch serveras det pannkakor. Eleverna måste dock ha med sig något att äta med och på. Bestick och en matlåda eller liknande.

Under nästa vecka ska även iPads, skal och laddare samlas in. Se till att rensa allt på iPaden som inte ska vara kvar och spara det som ska vara kvar i OneDrive. Annars kommer allt försvinna när eleverna får tillbaka iPadsen i höst. Alla iPads ska vara fulladdade när de lämnas in!
fredag 10/6 är det skolavslutning i idrottshallen för förskoleklass – årskurs 8. Skoldagen börjar 08:30 utanför klassrummet.

Veckokollen:
8A

8B

8C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.