Veckobrev v.3

Mitt i veckan kom beskedet att vi skulle ställa om till distansundervisning onsdag – fredag. Snabba beslut och mycket information på kort tid. Efter första dagen med distansundervisning upplever jag att det gått väldigt bra för skolan trots omständigheterna. Det kanske inte är som vanligt men det är det bästa vi kan göra i den situationen vi befinner oss i just nu. Som jag skrev tidigare, vi vet inte hur nästa vecka ser ut ännu. Så fort vi fått klarhet i det kommer det ut information på bloggen/Teams/Unikum.

Som ni säkert förstår kommer utvecklingssamtalen även denna vår genomföras digitalt via Teams. Mentorer har redan börjat skicka ut tider och ni kommer bli tilldelade en länk på er mejl som ni klickar på för att komma till mötet. Om ni alla är hemma samtidigt är ett annat alternativ att ni sitter tillsammans med elevens iPad. Håll koll på er mejl och skriv till mentor om ni bytt mejladress så informationen kommer rätt.

Ämneskollen vecka 4:
8A

8B

8C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.