Veckobrev v.38

En vecka fylld med utvecklingssamtal och skoljoggen har snart passerat. Vi mentorer i årskurs 8 tackar för era samtal och alla spännande mål ni elever satt upp för detta läsår. Nästa vecka är det studiedagarmåndag och tisdag vilket betyder ingen skola. Viktigt att ta med skolmaterial hem redan på fredagen som kan behövas inför nästa veckas prov/läxor/inlämningar. I den första tabellen har även fyllt i vilken typ av ämneslärare som är på studiestödet vilka dagar. Detta kan vara bra att veta vilken dag det finns bäst hjälp i vissa ämnen. Självklart går det att studera vilket ämne som helst på studiestödet men ämnet som står inom parantes är vilken/vilka ämneslärare som finns på studiestödet just den dagen.

När det gäller Unikum så behöver ni vårdnadshavare ladda ned appen Unikum familj. Så fort ni laddat ned appen är det enda ni behöver göra att logga in med BankID för att ta del av innehållet som planeringar, utvecklingssamtalsmallen, bedömningar osv. Genom att trycka på Tjuvkika kan du få en liten introduktion och titta runt i appen.

På fredag nästa vecka kommer årskurs 8 gå på en föreläsning i matsalen. Föreläsningen är 09:45 – 11:05 och berör temat MVP som de jobbade med under förra läsåret. Just denna föreläsning kommer fokusera på vår psykiska hälsa.

Ämneskollen vecka 39:
8A

8B

8C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *