Veckobrev v.34

Jag påminner ytterligare en gång om att anmäla allergier och särskild kost här!

Några klasser i årskurs åtta har börjat dela ut iPads till eleverna. Alla elever har inte fått en iPad ännu och den digitala undervisningen kommer inte starta förrän alla elever har fått sin iPad. För att få en iPad måste också iPad-kontraktet vara på skrivet. Detta kontrakt skickades med hem första skoldagen tillsammans med flera andra dokument som skulle fyllas i och lämnas tillbaka.

I inlägget innan detta veckobrev finns en bild angående vilka dagar och tider som gäller för studiestöd detta läsår. Titta in den bilden och prata gärna hemma om att försöka använda det stödet detta läsår vid behov för att inte riskera restuppgifter, omprov eller att hamna efter i planeringen.

Ämneskollen vecka 35:
8A

8B

8C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *