Tack för denna tid…

Hej kära elever, föräldrar och kollegor

Idag är det en oerhört speciell dag för mig, idag arbetade jag mitt allra sista arbetspass på Steningehöjdens skola. Jag har spenderat en stor del av min tid med många av er och jag är så oerhört glad och stolt att jag har haft den möjligheten att arbeta med er alla på Steningehöjden, detta kommer jag att bära med mig och tänka på med en enorm glädje och värme. Men nu är det dags för mig att ta mig an nya utmaningar som lärare. Tack för all kunskap, glädje och engagemang som ni elever spridit och visat jag kommer att sakna varenda en av er, tack till alla föräldrar för ett gott samarbete och tack alla kära kollegor som stöttat mig i mitt arbete, tillsammans gör vi alla verkligen skillnad

Bildresultat för hjärta

Jag vill passa på att önska er alla en superfin och härlig sommar!

Varmaste hälsningar

Cecilia Iskander

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *