Veckobrev v.2

Det är mycket som sker nu och många hastiga beslut, vi ber om ursäkt men vi går ut med all information så fort vi fått tydliga besked. Här kommer viktig information om kommande veckor, viktigt att ni läser allt!

De två första veckorna fram till 22/1 kommer årskurs 7 och 8 bedriva sin undervisning på distans. Efter det ser det i nuläget ut som att årskurs 7 och 8 kommer vara på skolan varannan vecka med fysisk undervisning medans den andra årskursen får undervisning på distans. Mer information om detta kommer framöver.
Imorgon kommer det vara en omställningsdag där eleverna kommer till skolan för att få hämta skolmaterial och få information från mentorer angående kommande veckor. För att minska smittrisken kommer klasserna komma olika tider i halvklasser! Grupp 1 och grupp 2 är de halvklasser eleverna redan varit indelade under lektionerna med musik, NO, slöjd. Halvklasserna träffas i hemklassrummen.

Schemat för morgondagen:
7A grupp 1 9.15 Jesper
7A grupp 2 9.50 Jesper
7B grupp 1 13.40 Emmy, Inti
7B grupp 2 14.15 Emmy, Inti
7C grupp 1 12.20 Cissi
7C grupp 2 13.00 Cissi

Det finns nu uppdaterade scheman för alla klasser i årskurs 7. Dessa ligger här på bloggen och finns bland menyerna. Kolla in det nya schemat då det är det som gäller från och med imorgon tisdag 12/1.

Alla elever kommer erbjudas matlådor till skollunch om de vill. Denna vecka kommer matlådorna behövas hämtas varje dag då köket inte hinner göra klart matlådor för en hel skolvecka. Maten kommer att tillagas och packas i köket på Arlanda gymnasium. Det kommer att finnas en dagens rätt och ett vegetariskt alternativ att välja på. Om en elev har en allergi som redan är anmäld till köket på klickar de i en ruta i beställningsformuläret och vi ser till så eleven får rätt mat. Det är inte samma mat i matlådorna som på menyn i skolan och det är endast en matlåda eleven får, ingen dryck, bröd eller sallad. Matlådan levereras kall/frusen och värms upp av eleven. Läs informationen nedan angående matlådor. Matlådorna kommer kunna hämtas på måndagen för hela veckan, ej tisdag som det står nedan!

Här anmäler ni om matlådor:
http://e-tjanst.sigtuna.se/EService/EServiceStart.aspx?id=4071058d-2824-4f57-a6ba-1c39fe1ed030

Titta även in Helenas rektorsblogg så ni inte missar viss information där. Den hittar ni här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *