Veckobrev v.36

Under denna vecka har arbetslaget pratat om att gemensamt införa tydliga start- och slutrutiner för varje lektion. Detta kommer gälla från och med måndag v.37 och innefattar alla klasser på högstadiet. Inför lektionen kommer klasserna samlas i ett led utanför klassrummet där de förväntas ha det material som behövs för lektionen. När alla är samlade får eleverna gå till sina platser i klassrummet och vänta vid sin plats. I slutet av lektionen gäller samma procedur, eleverna ställer sig vid bänkarna när läraren sagt att lektionen ska börja avslutas. Det ska vara rent kring sin plats på golv och bord. Med hjälp av de nya rutinerna kan vi skapa en tydlig struktur inför lektionen samt att det ger mer lugn och inte lika mycket spring in och ut ur klassrummet. Vi hoppas detta kommer ge en positiv effekt!

 

Vecka 37

Idrott och Hälsa

Vi har precis startat upp momentet Upp med flåset där eleverna ska svara på frågor från arbetsboken samt skapa en planering och sätta mål för att förbättra sin kondition. Allt material finns under uppgifter i Teams.

7A

Tisdag: Skoljoggen​ (se information i tidigare inlägg på bloggen)

Onsdag: PowerPass med Daniel kl 8.10

Torsdag: Kort-leken samt evighetsstafett. Titta på länken nedan inför detta pass!

 https://youtu.be/sPE3b3kYt-U

7B

Tisdag: Konditionslek: Kortlek & träningsdagbok. 

Torsdag: PowerPass med Jessica och Åsa 

Fredag: Skoljoggen​ (se information i tidigare inlägg på bloggen)

7C

Tisdag: Konditionstest​. Ta med iPads!

Torsdag: Skoljoggen (se information i tidigare inlägg på bloggen)

Fredag: PowerPass med Daniel

SO 

Vi rundar av Kartografimomentet i alla tre klasser. Prov i kartkunskap 11/9 för 7A och 7C, 9/9 för 7B. Allt material finns i elevernas SO-klassrum i teams. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *