Läsårets sista veckobrev

Hej bästa elever och föräldrar,

Nu var dagen kommen och det känns oerhört jobbigt att behöva skriva årets sista veckobrev. Det har varit en stor ära för mig att vara klasslärare för våra helt magiska och underbara elever i 1,5 år. Alla ni besitter så oerhört fina egenskaper och ni har förgyllt och berikat mina dagar så oerhört mycket. Jag är så oerhört stolt över var och en av er❤️ Och jag kommer att sakna er så oerhört mycket ❤️

I förra veckan så uteblev veckobrevet men jag vill ändå passa på att börja veckans veckobrev med bilder från vårt klassäventyr. Vi hade en fantastisk dag med strålande sol. Även lärare från skolan som hade tid  kikade förbi för att ha en fin dag tillsammans med oss i klassen (även Alexander och Britt) ☺️

Jag informerade eleverna i förra veckan om att jag till hösten kommer att fortsätta som mentor för en klass i 7:an samt att jag kommer att fortsätta undervisa alla i matte vilket kommer bli oerhört roligt😃

Denna vecka har jag inte varit på plats klassen har haft Nikolaus som vikarierat hela veckan och Kristina har stöttat upp i både svenska och i andra ämnen. Alla har under vecka arbetat med de uppgifter som de behöver slutföra samt påbörjat städning av sina egna platser och lådor.

Vi kommer i nästa vecka att fortsätta städa men också hitta på diverse roliga aktiviteter, och en av dom är avslutningslunchen som jag vet att alla i klassen ser fram emot oerhört mycket 🌸.

På måndag ska vi samla in alla iPads, laddare samt hörlurar, det är oerhört viktigt att man tar med allt till skolan och har man tappat bort någon del behöver man ersätta den med motsvarande.

Observera att eleverna kommer att sluta 13:30  både måndag och tisdag! 

Skolavslutningen börjar 8:30 i klassrummet och avslutas 9:30.

Nästa vecka
Måndag: inlämning av iPad och laddare – kom ihåg att ersätta trasiga delar med likvärdiga produkter
Tisdag:
Onsdag: skolavslutning 8.30-9.30  i klassrummet

Ett stort TACK för den fina tiden som vi har fått tillsammans och jag önskar er massor med framgång och lycka i livet samt en underbar och härlig sommar 🌸☀️❤️

Stora Bamse kramar

Bästa hälsningar

Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *