Lilla aktuellt here we come🙌🏻

Åh vilken spännande nyhet våra elever fick idag av vår idrottslärare Jessica! Vi kommer ha äran att få vara med och medverka i Lilla aktuellt 🤩 och gissa om hela klassen jublade🥳

Några utvalda elever som vi lottar ut ( 4 st) kommer även att få prata om varför vi ploggar och hur viktigt det är att vi hjälps åt 😍. Produktionsbolaget kommer ut till oss på tisdag och spelar in, och innan dess behöver vi få in samtycke från alla er föräldrar att era barn får vara med på tv. Jag kommer att lämna blanketter till alla imorgon som de får ta med sig hem och jag behöver få tillbaka dessa senast på måndag.

Vi alla är så grymt peppade inför detta 🥳🙌🏻🍀

Bästa hälsningar

Cecilia

2 svar på ”Lilla aktuellt here we come🙌🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.