Veckobrev v.36

Hej alla föräldrar🍀

Jag vill börja med att tacka alla er föräldrar som kom till föräldrarmötet i Onsdags 🌸😊Det var jätte roligt att så många kunde komma, men också jätte roligt att få träffa er. Vi gick igenom viktig information för åk6 för läsåret 19/20. Jag bifogar lite information gällande betyg och nationella proven nedan. Ta gärna en titt på filmerna från skolverket så att ni själva vet vad som gäller nu när ert/era barn i år ska få betyg. Jag kommer även att bifoga en mall när vi har den muntliga delen i de nationella proven.

https://www.facebook.com/skolverket/videos/hur-s%C3%A4tter-l%C3%A4rare-betyg/1184039254988642/

https://www.youtube.com/watch?v=MOKqtoy6UP4

Augusti blev till september och inte nog med det så började veckan med att alla skulle plogga i idrotten. Vi är så oerhört stolta över allt skräp som alla hade samlat in heja heja 💕. Vi pratade även om vilken skillnad dom faktiskt gör och varför det är så viktigt för vår planet, och att det alltid börjar med en själv # the future starts with me#.🍀

Vi har även tragglat vidare i matematiken med de fyra räknesätten och speciellt med kort division, vi kommer dock att jobba vidare med tal som innehåller decimaltal. Jag hoppas att ni tillsammans övar lite med både små och stora uppgifter emellanåt. I engelskan så har alla fått skapat egna vykort där man de skulle skriva och berätta om något som de har varit med om under sommaren. Dessa vykort kommer de att visa upp på kommande utvecklingssamtal.

Jag bifogar tiderna för utvecklingssamtalen då vi påbörjar första rycket redan på tisdag den 10/9 med grupp 1.

Vecka: 37
Måndag: Idrott
Tisdag: Utvecklingssamtal grupp 1. Alla elever slutar kl 12:00
Onsdag:
Torsdag:
Fredag: Hemkunskap grupp 2

Önskar er alla en superfin helg 💞

Bästa hälsningar 

Cecilia

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *