Veckobrev vecka 35

Hej svejs 😊,

Jag vill först börja med att berätta att schemat kommer att vara färdigt i nästa vecka. Vi kommer även att varje vecka lägga ut information från Jessica som är idrottslärare på vår skola, där hon kanske vill att ert/era barn ska titta på något eller förbereda sig inför idrotts lektionen. Jag kommer även att försöka lägga ut veckans läxor så att ni tillsammans med ert/era barn kan gå igenom de uppgifter som behöver göras för veckan eller nästkommande vecka.

Denna vecka har vi arbetat mycket i matematik  😊, alla kämpar på så bra, dock behöver alla träna lite mer på multiplikationstabellen. Ni kan hemma öva på att ta en tabell i taget tills den sitter utantill. I so:n har eleverna jobbat med att titta på olika samhällen från förr till nu och jämfört de olika skillnader som finns. De har även jobbat med olika begrepp och tränat på att sätta dessa i ett sammanhang.

Vi har även i engelskan övat på att använda olika uttryck när vi ska beskriva något från en bild. Alla har även fått deras första läxa i engelska den finner ni nedan.

IMG_0055.JPG

 What is a really cool holiday for you?

★ Skriv ungefärligt en A4 sida om vad som är en riktigt häftig semester för dig på engelska.

★ Inlämning tis 3/9

 

 

En liten påminnelse: Föräldramötet kommer att hållas den 4/9 kl 18:00-19:00 vi kommer att gå igenom de nationella proven, betyg och massor med annat, hoppas vi ses där. Ni har även fått tider för ert/ era barn/ barns utvecklingssamtal det finner ni längre ner i ett tidigare inlägg. Alla behöver även lämna in kuverten som jag skickade med första veckan senast på måndag.

Vecka: 36
Måndag: Idrott
Tisdag: Idrott
Onsdag: Föräldramöte 18:00-19:30
Torsdag:
Fredag: Hemkunskap grupp 1

Önskar er alla en superfin helg 💞

Bästa hälsningar 

Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *