Äntligen skolstart!💫

Hej och välkomna tillbaka till ett nytt läsår!

Som vi har längtat ☺️ det var så roligt att äntligen få träffa alla elever igen både gamla som nya ☺️ och vi ser fram emot denna höstterminen tillsammans med er. Vi har fått två nya elever i klassen, Sisko och Stephanie, varmt välkomna 💞.

Dagen var kort men innehållsrik, vi pratade mycket om vilka förväntningar vi har nu när vi går upp i åk 6? Vad känns roligt/ läskigt? Nytt? Alla hade så otroligt mycket som de ville lyfta men också dela med sig av ☺️. Vi pratade även om de nya reglerna som kommer att gälla både i matsalen och på fotbollsplanen.

Alla delade även med sig av ett fint sommarminne💞, vi fick höra allt ifrån resor som man gjort, bad platser man besökt, ridläger man varit på, god mat som man ätit m.m.

Vi avslutade dagen med att gå igenom det kuvertet som ni föräldrar fick hem idag, vi vill passa på att påminna er om att gärna gå igenom innehållet ytterligare ännu en gång med era/ert barn, sedan lämna in de papper som vi behöver få tillbaka med påskrift senast innan fredag denna vecka.

image1.png

Varmt välkomna till läsåret 19/20

Bästa hälsningar 

Cecilia & Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *