SOMMARLOV!!!

Tack alla fantastiska elever för en fin vårtermin. Det har varit en utmanade, utvecklande och  underbar resa för oss alla i klassen såväl elever som lärare. Det har hänt mycket positivt för klassen under denna termin och vi ser fram emot er utveckling under nästa läsår när ni börjar i magiska årskurs 6. Men först hoppas vi att ni får en riktigt skön och vilosam sommar med mycket sol, bad och spring i benen. Naturligtvis hoppas vi att ni väljer att läsa en bra bok när ni ligger i solen och slappar.

När höstterminen börjar så är Cecilia Iskander klasslärare och Camilla Elfving medlärare. Jag dvs Britt fortsätter tyvärr inte i klassen. Jag är mycket glad och tacksam över att jag har fått lära känna var och en av er elever och fått se er utveckla ert lärande och er sociala förmåga. Fortsätt välja att vara ert bästa jag!

Tack för en fin sista dag med tårtbak, mycket tårtätning och traditionsenlig skolavslutning. Vi var många som hade ont i magen av allt gott. Här får ni se de fantastiskt vackra tårtorna samt även vilka som vann pris i klassen och skolan.

Tack för oss och ha nu ett helt magiskt sommarlov!

Britt, Cissi & Alex

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *