Naturdag med massor av sol

Vilken härlig vecka vi har haft, mycket av tiden har vi tillbringat ute i den härliga solen ☀️ Vi började veckan med att gå ner till ängarna för att träffa Filip och Ludde från Naturskolan. Alla elever fick lära sig hur vi tillsammans skall värna om vår miljö och hur viktigt det är att inte slänga skräp ute i vår vackra natur. Eleverna var jätteflitiga och hade hittat massor med skräp ute i naturen. Pedagogerna från naturskolan hade ordnat så att eleverna fick sortera upp skräpet i olika hinkar, vi hade även en tävling om vem som kunde hitta det mest ovanliga skräpet, några elever fann en taggtrådsrulle, en skylt som åkt av en buss, skelett från ett djur, en Coca-Cola flaska med cola som missfärgats och blivit ljus i flaskan. Vi gjorde massor med spännande fynd ☺️. Vi fick även tillverka små hotell (bo:n) av vass till de utrotningshotade solitärbina, det tyckte alla var så roligt och viktigt!

Annars har vi jobbat på som vanligt, och tränat på schack inför kommande schacktunering.

Vi vill passa på att åter igen påminna om friidrottsdagen den 29/5 och glöm inte maila oss om ert barn/ era barn får åka till och från midgårdsvallen själva. Och ta med kläder efter väder.

Vecka 22– Alla med: Att samarbeta 
Måndag:
Tisdag:
Onsdag: Friidrottsdag, Blommig onsdag (onsdagsfinal)

Torsdag: Lov, Kristi himmelsfärdsdag
Fredag: Lov, klämdag, fritids öppet

Vecka 23- Alla med: Att lita på sig själv 
Måndag:
Tisdag: Idrott inomhus
Onsdag:
Torsdag: Lov, Nationaldagen
Fredag: Lov, Klämdag, fritids öppet

Bästa hälsningar,
Britt, Cissi och Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *