Veckan som gått..

Denna vecka har bestått av många prov både av ett No-prov samt So-prov och det börjar märkas att vi är i sluttampen inför kommande sommarlov. Eleverna kämpade på så otroligt bra i sina prov och vi är oerhört stolta! Denna vecka har vi även i matematiken jobbat klart med kapitel 9 och vi kommer att avsluta kapitlet med ett litet prov på onsdag den 15/5.

Den 20/5 kommer hela klassen att åka ut till naturskolan och vara borta hela dagen. Vi vill påminna om att vi kommer att vistas ute hela dagen så se till att packa kläder efter väder. Eleverna får lunch på plats men det går även bra att ta med sig lite dricka och fika.

Här kommer lite bilder på elevernas magnetiska banor som dom själva har konstruerat. Alla har varit så duktiga och kreativa!

 

Vecka 20 – Alla med: Att kunna påverka
Måndag:
Tisdag: Idrott inomhus
Onsdag: Prov i Matte,
Torsdag: Idrott utomhus
Fredag: Glosförhör, Bak- och framfredag (fredagsfinal)

Vecka 21 – Alla med: 
Måndag: Naturskolan
Tisdag: Idrott inomhus
Onsdag:
Torsdag: Idrott utomhus
Fredag: Glosförhör,

 

Vi önskar er alla en härlig helg!
Britt, Cissi och Alex

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *