Första veckan efter påsk..

Det har varit så underbart att återse alla eleverna igen efter påskledigheten. Alla har berättat och delat med sig om vad man har gjort och sett under påsklovet, vilket har varit jätteroligt att höra på.

Veckan som gått

Vi har haft ett fortsatt arbete i No:n om magnetism, eleverna har skapat egna magnetiska banor som kommer att färdigställas i nästa vecka (bilder kommer då). I So:n fick eleverna reda på att de ska ha prov på medeltiden den 8 Maj (finns information om detta i ett tidigare inlägg i flödet). I och med det så har eleverna fått lära sig att planera in sin tid så man har tid att träna inför provet. Vi vill även passa på att ge eleverna enormt mycket beröm, Jessica vår idrottslärare berättade att eleverna hade tränat både på samarbetslek och parkour på idrotten och hon sa att alla hade varit så otroligt duktiga!

Alla fick även hjälpa till att bygga banan tillsammans.

Vecka 18 – Alla med: att kritiskt granska
Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag: Lovdag
Torsdag: Idrott
Fredag: Glosförhör, Crazy hair day (fredagsfinal)

Vecka 19 – Alla med: Att vara hjälpsam
Måndag: No- prov
Tisdag: Idrott utomhus
Onsdag: Prov i So, matteläxa ska lämnas in
Torsdag: Idrott utomhus
Fredag: Glosförhör, Pyjamasfredag (fredagsfinal)

Vi önskar er alla en underbar helg och njut tillsammans av det soliga vädret.

Bästa hälsningar

Cecilia, Britt & Alex

Bildresultat för bild på sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *