Veckan som gått..

Bildresultat för vår sol

Nu är våren här och det är inte långt kvar till påsk!!

Den här veckan har eleverna arbetat på otroligt bra så vi vill att ni ger era barn extra mycket beröm. Vi valde i början av veckan att dela in klassen i två grupper, röd och blå enbart för att skapa studiero. Och vi är så otroligt glada av att se att eleverna har arbetat på oerhört flitigt denna vecka och att studiero har infunnit sig i klasserna.

Veckan som gått 

I No så har vi arbetat med magnetism. Vi har diskuterat vad magnetism är, Var namnet kommer ifrån, hur polerna ter sig osv. Vi kommer även att laborera med magneter och annat material i nästa vecka. I engelskan har vi arbetat med att beskriva hur man tar sig till olika platser. I nästa vecka kommer vi i matematiken påbörja kapitel nio som handlar om prioriteringar och avrundning. Alla elever i klassen har även nu bekantat sig med vår nya idrottslärare Jessica, dom fick även ett jättestort beröm efter idrottslektionerna för att det hade gått superbra.

Något annat vi vill uppmärksamma är att det har stulits ett par hörlurar från en elev i klassen. Om ni hör något eller om ert barn sett något be dom kontakta oss i sånt fall.

Vecka 15
Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag:
Torsdag: Idrott
Fredag: Glosförhör

Vecka 16
Påsklov

Vecka 17
Måndag: Påsklov
Tisdag:.Idrott
Onsdag: Vaccination HPV flickorna i klassen
Torsdag: Idrott
Fredag: Glosförhör

Vi önskar er en härlig och vilsam helg så ses vi på måndag igen!
Britt, Cissi och Alexander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *