Underbar vintervandring och en grön fredag

Vilken start på veckan med en fantastiskt rolig, lärorik och solig vintervandring tillsammans med Naturskolan. Barnen fick känna på hur det känns att som blind röra sig i skogen, spana efter spår i snön och att öva på att göra upp eld. Nu kan ni ta med era barn ut i skogen och grilla korv för de är alla så bra på att göra upp eld. Här ser ni alla gruppernas brasor:

 

Denna vecka har vi arbetat vidare inom de olika ämnena. Under veckan har eleverna testats i matematik, och i NO har vi arbetat vidare i kemin där fokus har varit på vatten i olika former. På skolan har vi haft Alla med på temat ”förstå konsekvenser” vilket är svårt men viktigt att arbeta med. Prata gärna vidare om detta hemma. Alla med avslutades med grön fredag dvs att de som ville hade gröna kläder på. Nästa vecka är det  Ta eget ansvar som är temat och det avslutas med rocka sockan på fredag.

Viktigt! Glöm inte att det är simning på tisdag.

Vecka 12
Måndag:
Tisdag: Simning
Onsdag:
Torsdag: Idrott
Fredag: Glosförhör engelska

Vecka 13
Måndag: Musikläxa med förhör grupp 2: Lyssna in sig på olika musikgenrer.
Tisdag: Idrott. Musikläxa med förhör grupp 1: Lyssna in sig på olika musikgenrer.
Onsdag:
Torsdag: Idrott
Fredag: Glosförhör engelska

I och med att vi har en ny rektor så kommer vi att få extra stöttning i klassen då Maria Kvickström Enquist kommer att hålla i vissa lektioner från och med vecka 13. Det ser vi mycket fram emot.

Vi önskar er en härlig och vilsam helg så ses vi på måndag igen!
Britt, Cissi och Alexander

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *