Studiedag på måndag!

Först vill vi påminna om att det är studiedag på måndag den 11/2. Vi vill även påminna om kommande veckas utvecklingssamtal som kommer att vara torsdag 14/2 och fredag15/2. Vi har fått in prao platser för nästan alla elever, ni som inte har hunnit meddela oss detta kan maila in informationen till senast på tisdag.

Skolarbete

Denna vecka har vi arbetat flitigt i matematiken, vi har fortsatt arbetet med massa och vinklar, vi har också introducerat det nya kapitlet i bråk. I svenskan har vi fortsatt jobba vidare i språkskrinet och med veckans ord. De engelska glosorna utgår nästa vecka då vi har utvecklingssamtal.

De kommande veckorna framöver dvs tills vår idrottslärare börjar, så kommer Alexander vara ansvarig för idrotten de dagar då vi har idrott.

Vecka 7
Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag:
Torsdag: Utvecklingssamtal/ prao
Fredag: Utvecklingssamtal/ prao

Vecka 8
Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag:
Torsdag: Vinterfriluftsdag med skridskoåkning
Fredag: Glosförhör engelska

Vi hoppas barnen får en härlig helg och vi ser fram emot en ny vecka med era barn!

Britt, Cecilia och Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *