Ny höjdartermin

Idag har vi startat vårterminen på ett intensivt, roligt och lärorikt sätt. Morgonen började med att eleverna fick träffa oss och få en presentation av vilka vi nya lärare är.

Cecilia och Britt

Cecilia och Britt. Klasslärare åk 5.

-Hej! Jag heter Cecilia Iskander och är 37 år gammal. Jag bor tillsammans med min familj i Sigtuna. Innan jag blev lärare så jobbade jag som ekonom både inom redovisning & bankväsendet. Jag ser verkligen fram emot att få jobba med och lära känna era barn.

– Hej! Jag heter Britt Strand, är 43 år och bor med min familj i Sigtuna. Jag har tidigare arbetat i 17 år med kommunikation och marknadsföring på olika företag och nu senast på Polisen. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med era barn och stötta dem i deras kunskapsresa.

Efter presentationen gick vi igenom hur vi tänker arbeta med eleverna under våren. Därefter arbetade vi fram klassrumsregler tillsammans med era barn. Vi ger er mer information om detta arbete i nästa blogginlägg.

Vecka 2
Tisdag: Terminsstart
Onsdag:
Torsdag: Idrott
Fredag: Glosförhör engelska

Vecka 3
Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag:
Torsdag: Idrott
Fredag: Glosförhör engelska

Vi ser fram emot ett gott samarbete med er och era fina barn.
Britt och Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *