Veckobrev v 48

Hej!

Just nu är det Bobo och Helena som arbetar o klassen. Den här veckan har vi på idrotten haft bollspel och i torsdags hade vi konditions- och styrketräning. Nästa vecka kommer vi träna på Polonäsen, juldansen som hela skolan dansar på julavslutningen. Vi kommer även ha Gladiatorboll på tisdag och Apberget på torsdag, båda är bollekar.

På So:n är vi på sluttampen när det gäller Norden och Baltikum. Just nu får eleverna välja ett av de nordiska länderna och Baltikum som de ska lära mer om. Tisdagen innan jullovet kommer vi ha ett test på arbetsområdet. Mer info om innehållet längre fram.

I svenska skriver de berättelser och tycker det är väldigt roligt.
På No arbetas det med kroppen och de har bland annat testat pulsen.
I början på nästa veckan kommer mer information från skolans ledningen kring en långsiktig plan för åk 5.

Vecka 49

Måndag:

Tisdag: idrott, studiestöd

Onsdag:

Torsdag: idrott

Fredag: Tema stjärna. Använd din fantasi.

Trevlig helg 🍀⭐️

Hälsningar Bobo och Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.