Veckobrev v. 6

Hej hopp ⭐

En vecka med många sjuka och borta men vi som har varit här har kört i full fart 👍⭐ Vi har börjat jobba med vikingatiden, en ny Ma-bok och tränat läsförståelse i både svenska och engelska. Vi har tränat på 6 st frågeord på engelska, kan du berätta hemma?

Nästa vecka är Helena borta på måndag vilket betyder att det blir idrott med Noopur och då är vi utomhus och ombyte behövs ej. På tisdag vill vi påminna om besök av Daniel Mendoza som föreläser om sitt liv och att välja godhet, att sprida snällhet och det är ju precis det vi pratar om här hos oss på höjden. Dessutom har han föreläsning för alla er föräldrar på kvällen, varmt välkomna! (17.30-19.00)

Vecka 7

Måndag: idrott med Noopur (ombyte behövs ej)

Tisdag: lämna in uppdrag i Sv & Ma, få nytt.

Onsdag: idrott blå

Torsdag: idrott röd

Fredag:

Trevlig helg önskar

Noopur, Ida och Alexander 🍀🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *