Veckobrev v. 5

Hej

Här kommer veckans sammanfattning av vad vi tränat på och utvecklat 🍀

På rektorsbloggen hittar ni viktig information till alla vårdnadshavare på höjden, här kan du läs det.

Vi vill passa på att påminna om terminens första uppdrag, både i matte och svenska, som ska vara klart till tisdag. Matteuppdraget finns på NOMP och svenskan på Onenote (samarbetsutrymmet –> svenska uppdrag –> vecka 5)

På onsdag ska vi simma igen. Därför är det viktigt att komma ihåg badkläder och handduk. Vi åker efter lunch och kommer tillbaka ca. 13.30 då eleverna slutar. Eleverna slutar kl 13:30 eftersom att lärargruppen ska gå en fortbildning med Atea. Vill man gå hem direkt från midgårdsbadet eller hoppas av bussen på vägen, behöver man sagt till antingen Noopur eller Ida.

Vecka 6

Måndag: idrott

Tisdag: lämna in Sv & Ma uppdrag, få ett nytt

Onsdag: simning, och klassen slutar ca. 13.30

Torsdag: ingen idrott pga. simning för lågstadiet

Fredag:

 

                       ⭐️ Trevlig helg önskar Noopur, Ida och Alexander ⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *