Veckobrev v. 4

Hej,

Vi börjar med att heja på alla som har haft sina proffsiga samtal ⭐️ och tacka er föräldrar som kunde komma under våran arbetsdag 👍. Nu känns det som att terminen kan börja på riktigt när vi har utvärderat gamla mål och satt nya.

Från och med nästa vecka kommer grinden in till skolgården stängas av. För att ta sig in kommer man behöva en annan väg, via idrottshallen. Vi kommer också då ändra klassens ingång och hall. Här kan ni se info om det. Åk 4 går in på morgonen via matsalsdörren, och hänger av sig där nere. Det finns namnlappar så alla har en ny plats, men vi hjälps åt på måndag så alla hittar rätt 👍

Nästa vecka skickar vi hem terminens första uppdrag. Det blir då ett Ma- uppdrag som ni hittar på NOMP och ett läsuppdrag på onenote.

Här är ett meddelande från polisen till alla grundskolor

Vecka 5:

Måndag: Idrott (röd grupp)

Tisdag: terminens första uppdrag, studiestöd 14.00-15.00,

Onsdag: idrott (blå)

Torsdag: idrott (röd)

Fredag:

Vi önskar er en trevlig helg 🍀⭐️

/ Noopur, Ida och Alexander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *