Veckobrev v. 49

Hej!

Den här veckan är det Miranda, Liam, Embla och Gabriella som informerar om veckans arbete.

I arbetet med att göra bidrag till Höjdens fredspris arbetade klassen med sina faddrar i åk 1. Alla elever i åk 4 är fantastiska i sitt arbete med sina faddrar! Vilka fina förebilder de är! Hejja alla elever, fortsätt vara bra förebilder! 👏🏽👍🏼    I matsalen idag var det extra fint eftersom vi uppmärksammat Alfred Nobel och Nobeldagen. Vi tackar för en trevlig lunch!

Denna vecka har SO: n fått större utrymme och nästa vecka får NO: större utrymme. I SO:n har eleverna arbetat klart med landskapen och idag eleverna fått göra muntliga redovisningar om sina landskap. Ni är så fantastiskt bra på att ge varandra positiv respons! 👏🏽 Vi har också haft kollat av läxan om Sveriges landskap.

I svenskan har vi arbetat med Huset, skrivit berättelser utifrån givna bilder och arbetet med stavningsregler om Ng-ljudet.

Torsdag och fredag har klassen haft en fantastiskt bra arbetsro. Det är erat jobb att det varit så, bra jobbat! Ni hinner med så mycket och tid blir över till annat roligt lärande!

Nästa vecka:

Måndag: Idrott

Tisdag:

Onsdag: Vi får se Luciatåg, första lektionen.                                               Idrott för A-gruppen, B-gruppen har lektion med Bea

Torsdag: Idrott för B-gruppen, A-gruppen har lektion med Bea

Fredag:

 

Trevlig helg!

Hälsningar

Bea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *