Veckobrev v.14

Hej!

Heja alla duktiga treor som nu har genomfört samtliga nationella prov!! Ni är grymma! Efter lovet kommer de som varit sjuka och lediga att få göra delproven som de missat. Därefter kommer alla ni föräldrar få möjlighet att se hur det har gått för just ditt barn på alla prov. 🙂

När klassen har gjort matematikproven har den metakognitiva förmågan hängt runt halsen för att påminna barnen om att ta det lugnt, tänka efter noga och titta igenom provet en extra gång när man känner sig klar.

På SO:n arbetar vi vidare med järnåldern. I veckan fick klassen skriva ”run-sms”….

Idag var det Noas sista dag hos oss på Höjden.:-( Noa bjöd oss på glass och delade ut kontaktuppgifter till alla klasskompisar så att alla som vill kan fortsätta hålla kontakten. Det blev ett tårfyllt avsked. Noa var ju med i klassens ”startelva” när vi startade upp Steningehöjden för tre läsår sedan. Stort lycka till i nya skolan och framtiden bäst Noa, vi kommer att sakna dig!

rektorsbloggen hittar ni ny månadsinformation!

Nu önskar jag alla ett härligt påsklov! Vi ses igen tisdag den 18/4.

 

v.15 : PÅSKLOV

v.16:

måndag: PÅSKLOV

tisdag:

onsdag: nytt Nomp-uppdrag och läsuppdrag med hem

torsdag: idrott ute

fredag:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *