Veckobrev v.6

Hej!

Tiden flyger iväg och vi har bara två veckor kvar till sportlovet! Den här veckan har vi jobbat på som bara den nu när utvecklingssamtalen är färdiga. Vi har börjat läsa om stenåldern, arbetat med cirkeldiagram och skrivit en berättelse.

Nästa vecka arbetar vi vidare med stenåldern. Då ska vi jämföra husen på stenåldern med husen i vår tid. Vi ska bekanta oss med ytterligare ett diagram, linjediagram. Vi ska dessutom återkoppla på varandras berättelser. Den här gången när vi återkopplar kommer vi utgå från målen och kravnivåerna för en berättande text som fanns i bedömningen på ett nationellt prov för några år sedan.

I onsdags kom en nytt läsuppdrag hem (kap 18) och ett nytt nomp-uppdrag. Nomp-uppdraget ska sedan utvärderas i appen ”Showbie” under fliken ”Uppdrag i Nomp” så att jag på bästa sätt kan individanpassa även nästa Nomp-uppdrag!

Här kan ni läsa senaste månadsinformationen från rektor Cecilia.

I fredags när jag var på utbildning gjorde klassen pic collage med sina nya mål från utvecklingssamtalen. Det färdiga collaget lägger barnen som bakgrundsbild på sin iPad. Det blir en bra påminnelseav vilka mål man nu kämpar mot varje gång man använder sin iPad. 🙂

Veckans stjärna Majja P har utfört sina uppdrag på ett finfint sätt! Det var mycket spännande att få se en film om fritidsintresset cirkus. :–) På måndag drar vi en ny stjärna.

v.7:

måndag: idrott

tisdag: läsuppdraget (kap 18) och Nomp-uppdraget ska vara färdiga

onsdag: nytt läsuppdrag (kap 19) och nytt Nomp-uppdrag hem

torsdag: idrott

fredag:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *