Veckobrev v.5

Hej!

Ett stort tack till alla fantastiska elever på Höjden för väl genomförda utvecklingssamtal! Vilka samtalsledare ni är, heja er! 🙂 Det är en viktig förmåga som du kommer ha stor nytta av i framtiden. Tack även alla föräldrar för att ni tar en aktiv del av era barns kunskapsutveckling. För att få till ett riktigt bra utvecklingssamtal är det viktigt att ni föräldrar bemöter ert barn på ett positivt och engagerat sätt. Heja er också! 🙂 Så nu har alla Höjdare nya spännande mål att arbeta vidare mot under våren.

På måndag är det dags för storsamling igen här på Höjden. Den här gången är det böcker i fokus. Det blir utlottning av priser till decemberutmaningen och boktips från alla klasserna. Inom kort ska vi också ha invigning av skolans bibliotek!

Den här veckan fick klassen inget matteuppdrag i appen ”Nomp”. Detta för att jag har lånat paddorna inför samtalen…

På fredag nästa vecka är jag på utbildning. Åsa och Alexander har hand om klassen den dagen.

Nu hoppas jag att vi slipper magsjuka och förkylningar på ett tag…, vi har bara tre veckor kvar till sportlovet och många spännande arbetsområden att se fram emot. Vi ska bl a öva inför de nationella proven genom att göra några från tidigare år. Nationella proven i svenska och matematik drar igång v.11. Vi ska även titta närmare på stenåldern, programmera mera och ge oss an nya roliga bilduppgifter. 🙂

Cecilias blogg kan ni se resultatet från smittskydd. Det var vinterkräksjukan som kom på besök…

v.6:

måndag: idrott

tisdag: läsuppdraget (kap 17) tillbaka

onsdag: nytt läsuppdrag (kap 18) och matteuppdrag (nomp) med hem

torsdag: idrott

fredag: Ida borta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *