Veckobrev v.50

Hej!

I tisdags lussade årskurs 1 för oss med en härlig stämma. Hela skolan samt föräldrar till barnen i luciatåget var på plats i matsalen för en mysig samling.

lucia

På tisdag nästa vecka har hela skolan en pysseldag! Om ni har tomma toarullar hemma så får eleverna gärna ta med sig till pysslet. Alla får ta med sig fika till sig själv den dagen, frukt eller smörgås funkar ju såklart också jättebra. 🙂

Eleverna har julavslutning på onsdag kl.8:10-10:30. Vi startar men en storsamling med sång i matsalen och sedan juldans tillsammans i idrottshallen. Alla klasser avslutar i klassrummen och önskar varandra God Jul. Ingen skollunch serveras denna dag. De elever som ska vara kvar på fritidshemmet har redan anmält sin omsorg. Vill någon av er föräldrar vara med denna dag så är ni givetvis varmt välkomna! Elever i årskurs 4-6 får gärna ta med sig en sjal till dansuppvisningen.
Klass 3:

I tisdags började Viva hos oss! Klassen har verkligen tagit hand om Viva och Viva, som är mycket positiv och glad, har haft lätt att komma in i klassen! Jätteroligt! 🙂

I veckan fick vi besök av Martin från Naturskolan som kom och ”knöt ihop påsen”. Nu har vi haft alla roliga äventyr med Naturskolan för den här gången. Nästa gång barnen träffar Naturskolan blir i åk 5.

Sista veckan har såklart mycket tid gått åt till att göra klart alla påbörjade arbeten. Det känns bra att komma tillbaka efter jullovet och få starta med en ny termin och nya spännande uppgifter.

I veckan fick barnen sista läsuppdraget och matteuppdraget för den här terminen. Båda uppdragen ska vara klara på tisdag.

Gabriella har varit veckans stjärna och vi har fått lär oss många spännande saker om henne. Första hela veckan efter lovet är det Ludde som är veckans stjärna!

v.51:

måndag: idrott inne

tisdag: pysseldag, ta med fika

onsdag: julavslutning, slutar 10.30

trevlig-helg

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *