Veckobrev v.20

Hej!

Då var det fredag igen. Vilken underbar vecka vi har haft. Flitiga och glada barn! Har jag sagt att jag har världens bästa jobb?

Tack alla föräldrar för att ni tog er tid och kom på vår Höjdareftermiddag i tisdags!

Måndagens besök på Naturskolan utvärderade barnen i varsitt collage. Du hittar collagen här på bloggen under barnens namn. De fick i uppdrag att berätta något som de tyckte var roligt och något som de hade lärt sig.

HawiMajja

Nu på måndag (23/5) ska vi ha friidrottsdag. Vi samlas i klassrummet som vanligt 8.30. Kom ombytta på morgonen! Vi tar bussen till Midgårdsvallen och sedan promenerar vi tillbaka till skolan. Vi tar med pastasallad från skolan. Barnen behöver ha med sig vatten, någonting att äta ur och bestick. Ta gärna med en frukt.

Barnen ville gärna ha de fina kepsarna från Noa på sig på måndag!:-)

Måndagen den 30/5 ska klassen är det simning för klassen!

Den sista skoldagen för terminen (torsdag 9/6) är det ”Öppen scen”. Det innebär att den som som vill får dansa, sjunga, spela eller uppträda med något annat spännande inför hela skolan. Barnen har fått i uppdrag att fundera om man vill vara med.

Glöm inte att fråga om vilken grej barnen har lärt sig idag! Stödord finns som vanligt här på bloggen på sidan ”Grej of the day”.

v.21:

måndag: FRIIDROTTSDAG vatten, frukt, skål att äta ur, bestick KOM OMBYTT

tisdag:

onsdag: läsläxan färdig (appen stjärnsvenska)

torsdag: ny läsläxa, idrott ute

fredag:

trevlig helg

1 svar på ”Veckobrev v.20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *