Veckobrev vecka 5

IMG_4529Hej!

Wow, vilka fantastiska barn ni har!! Det är så roligt att se hur bra de genomför sina utvecklingssamtal tillsammans med er föräldrar. Nu har vi nya spännande mål att arbeta mot. Bra jobbat alla barn!

Tack också till alla föräldrar som hade möjlighet att komma på samtal under barnens ”arbetstid”. Förstår att det inte alltid är så lätt att få till!

Barnen har utvärderat veckans mål ”Kunna genomföra mitt utvecklingssamtal” i appen ”Showbie”. Gå gärna in och titta vad ditt barn skrev. Välj ”veckoplanering”, sedan ”vecka 5”.

I veckan hann vi också med att arbeta med talstreck. Alla barnen skrev varsin dialog. Sedan använde vi appen ”Puppet Pals” för att göra en liten film av dialogen!

 

måndag 8/2 åker vi till simhallen i Sigtuna. Badkläder och handduk med såklart. Det blir ingen ”vanlig” idrott den dagen. Eftersom vi då kommer att äta lunch lite senare är det bra att ha med en extra frukt eller smörgås!

torsdag nästa vecka (11/2) ska vi i alla fall vara på Naturskolan helan dagen! 🙂 Vi ska få vara med om en Rymddag! Vi blir hämtade i buss här på skolan och får såklart även skjuts tillbaka. Lunch får vi på Naturskolan. Om barnen vill kan de ta med en frukt eller smörgås. Vi kommer att vara både utomhus och inomhus.

v.6:

måndag: simning, musik

tisdag:

onsdag: läsläxan tillbaka (kap 18)

torsdag: Naturskolan

fredag: ny läsläxa hem

 

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *