Veckobrev v.4

Hej!

Varmt välkomna på utvecklingssamtal nästa vecka på onsdag eller torsdag! Nu är barnen väl förberedda och redo att berätta om sitt lärande! Hoppas att du har fått den fina inbjudan från ditt barn! 🙂

På måndag kommer barnen få göra egna scheman över samtalsdagarna så att de vet precis var de ska vara och när! Båda dagarna kommer de bl.a. vara i idrottssalen, så idrottskläder med båda samtalsdagarna!!

På tisdag nästa vecka (2/2) ska vi vara på Naturskolan helan dagen. Vi ska få vara med om en Rymddag! Vi blir hämtade i buss här på skolan och får såklart även skjuts tillbaka. Lunch får vi på Naturskolan. Om barnen vill kan de ta med en frukt eller smörgås. Vi kommer att vara inomhus större delen av dagen.

Så nästa vecka blir det alltså en spännande och annorlunda vecka. För många barn är det jobbigt med en så ovanlig vecka. Förbered dem så gott ni kan hemma! 🙂

Den här veckan kom läsläxan med hem idag fredag eftersom jag inte var på plats igår. Läxan är till nästa fredag denna gång eftersom vi har samtalsdagar onsdag och torsdag.

v.5:

måndag: idrott (inne), musik

tisdag: Naturskolan

onsdag: utvecklingssamtal

torsdag: utvecklingssamtal

fredag: läsläxan tillbaka och ny läsläxa hem (kap 18)

 

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *