En spännande dag!

Då var vi äntligen igång i vår nya fina skola!!! Vi brakade igång terminen med en gemensam samling i matsalen som avslutades med saft, chips och salta pinnar. Dessutom kom giraffen Sky på besök. Det är skolans maskot och han bor tydligen uppe på skolans vind! 🙂

IMG_4171

I matsalen bjöd vår kock Henrik på utsökt mat. Kyckling, rostade rotfrukter och egengjord bearnaisesås! 🙂

IMG_4436

Tillsammans med faddrar (5:orna) gav sig klassen ut på bokstavsjakt i skolan för att lära sig att hitta bättre!

I skolväskan ligger ett nytt schema (det hittar ni också här på bloggen på sidan ”schema”). Jag har ”snyggat till” sluttiderna så att dagarna är mer jämnlånga. Det passar bättre för fritids också. I väskan hittar ni också ordningsreglerna. Läs igenom dem tillsammans hemma och skriv på. Extra viktigt med pulkabacke och snöbollar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *