Hälsning från Zooso och friluftsdag!

Vi har inte hört från apan Zooso på väldigt länge…, men idag kom det ett mejl!! Oj, vad glada vi blev!

Hej klassen!

Efter att ha väntat ett tag utanför en yogastudio i Uppsala bestämde jag mig för att köpa en enkelbiljett och emigrera till New York, USA. Jag har just gått igenom säkerhetskontrollen på Arlanda och åker via Oslo till mitt nya liv! Det ska bli kul att lära sig engelska och träffa nya vänner, även om jag såklart längtar efter er i klassen. Soliga hälsningar från Zooso, genom reseledaren Charlotte

 

Glöm inte bort varma kläder imorgon när vi ska vara ute hela långa dagen. Skoldagen slutar ca 13.30. Barnen får korv, frukt och dricka från skolan. Vill man förstärka matsäcken är det ok!

1 svar på ”Hälsning från Zooso och friluftsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *