Veckobrev v.49

Hej!

I veckan har vi börjat prata om världsreligionerna. Nästa vecka ska vi dyka ner i religionerna en efter en, spännande! Målet är att hitta likheter och skillnader i de olika religionerna. Vi ska även försöka svara på frågor som ”Varför tror man?”, ”Måste man tro?” och ”Får man tro vad man vill?”.

pp religion

I veckan var Selina veckans stjärna, mycket spännande att få lära känna henne ännu bättre!

Glöm inte fråga om vilken grej barnen lärt sig idag! 🙂

Här kommer viktig decemberinformation från oss på höjden:

Lucia 

På Steningehöjdens skola är det förskoleklassen som lussar för resten av skolan på morgonen den 11/12. Det är inga föräldrar som kommer och lyssnar då.

Pysseldagar 16-17/12 
Vi kommer att ha julpysseldagar hela skolan då vi ordnar olika stationer där barnen får gå runt till dessa och pyssla. Vi kommer att behöva lite rekvisition som små glasburkar som vi skulle uppskatta om ni skickar med barnen hit till skolan.

Friluftsdag 15/12 
Vi kommer då att vara utomhus hela dagen. Skolan ordnar med korvgrillning som lunch, men om man vill ta med någon annan lunch så är det såklart OK. Vi har också sagt att någon frukt, dricka och något fika får man ta med – en godsak – men ingen läsk eller godis!!

IPad
Under jullovet så kommer barnen att få ta med sina iPad med hem! Detta är av flera anledningar då vi dels ska flytta så vill vi ha så få saker som möjligt här.

Extra kläder
Snälla – kolla så att era barn har kläder här på skolan. De måste ha varma kläder och de måste ha extra kläder om de blir blöta!

julavslutning

v.50

måndag: idrott

tisdag:

onsdag: läsläxan tillbaka (kap 14)

torsdag: idrott, ny läsläxa

fredag: luciamorgon

 

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *