Veckobrev v.22

Hej!

Den här veckan har vi hunnit med en hel del! Barnen har bl.a. utvärderat sitt första skolår och så har vi lekt 36-leken i skogen med faddrarna! 🙂

Torsdagen den 4/6 ska vi ha en gammaldags skoldag! Det vore roligt om barnen kunde vara ”utklädda” i gammaldags kläder. Det behöver inte vara så märkvärdigt. Pojkarna kan t.ex. ha på sig byxor, skjorta och keps och flickorna kjol eller klänning och eventuellt förkläde och sjal. Istället för frukt kan barnen ta med sig mjölk och limpsmörgås om de vill. (Vi äter skollunch som vanligt)

Idag har jag berättat om en ny grej. Be barnen berätta! (Stödord hittar de här på bloggen under sidan ”Grej of the day”)

På idrotten i torsdags hade barnen yoga med Åsa. Det gick så bra och var så mysigt så det blir yoga på idrotten nästa vecka också! 🙂 Ta med ett liggunderlag och filt på måndag så de vara kvar i skolan till på torsdag.

Månadsinfo om bl.a. höstens organisation hittar ni här.

Vecka 23:

måndag: idrott (ta med liggunderlag och filt)

tisdag:

onsdag:

torsdag: idrott, gammaldags skoldag

fredag: Åsa ledig

 

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *