Välkomna på Öppet Hus 15-17

Imorgon är det dags för Öppet Hus på Höjden! 🙂

Alla barn (även de som inte går på fritids) får mellanmål imorgon. Vi går och äter mellanmål 13.30. Öppet Hus börjar kl 15, barnen som inte går på fritids är också välkomna att stanna kvar på skolan och behöver inte gå hem emellan.

På skolan kommer ditt barn visa dig runt, både i och utanför klassrummet. Det kommer att finnas fika till försäljning i matsalen. (Om man har bakat kan barnen ta med det till skolan på morgonen.) Ute på skolgården kan man titta på ritningarna på nya skolan, titta bland kvarglömda kläder, byta en eller flera böcker vid bokbordet, tillverka sin egna raket och skjuta upp den…

Nu hoppas vi bara att vädret trotsar alla prognoser….

Eftersom barnen ställer upp och går i skolan en eftermiddag kommer de att kompenseras med en extra sommarlovsdag. Vår skolavslutning kommer därför att vara på kvällen tisdagen den 9:e juni. Mer information om avslutningen kommer!

Ser fram mot att träffa alla imorgon! 🙂

 

Passar också på att hälsa Mahak, lärarstudent, välkommen. Mahak kommer att göra sin praktik hos mig resten av terminen.

1 svar på ”Välkomna på Öppet Hus 15-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *