Veckobrev v.19

Hej!

Idag fick barnen lära sig om vår första ”grej”. Glöm inte att fråga om grejen så de kan återberätta för er! 🙂

Den här veckan har vi gjort massagesagor, arbetat med dubbelt och hälften (t.ex dubbelt av 24, hälften av 24), firat födelsedagsbarnet Miranda, undersökt egenskaper hos vätskor och lärt oss skriva en kommentar på bloggen…. för att bara nämna några saker!

 

Det är mycket roligt på gång i maj:

Nu på måndag 11/5 är det friidrottsdag. Vi samlas 8.30 på skolan och går tillsammans till Midgårdsvallen. När dagen är slut tar vi bussen tillbaka till skolan. Vi beräknas vara tillbaka till skolan kl 14.00.

Barnen behöver ha med en tom låda/tallrik samt bestick för att kunna äta pastasalladen. Pastasalladen ordnar skolan med. Ta gärna med en extra frukt och en vattenflaska! Barnen kommer ombytta till skolan.

 

Fredagen den 15/5 är det klämdag. Skolan är stängd men fritids har öppet för anmälda.

 

Vi ska ha Öppet hus tisdagen den 19/5 mellan 15-17 och då ska alla barn vara på plats, det kompenserar vi med att ha avslutning på tisdag kväll den 9/6 och därmed blir helt lediga onsdagen den 10/6. Alla barn får mellis kl.13.30 den 19/5 men om man vill gå hem och komma tillbaka kl. 15 så går det alldeles utmärkt. Under öppet hus-tiden kommer vi sälja fika för att samla in pengar till en gemensam aktivitet för alla på skolan. Om någon av er vill baka bröd eller fikabröd och skänka det till oss för försäljning tar vi tacksamt emot det. 🙂

Det kommer finnas ett bokbytarbord på skolgården den dagen. Så ta med en bok eller två och kom med några andra! Gäller alla mellan 0-99 år!

PicCollage

 

Vecka 20:

måndag: friidrottsdag

tisdag:

onsdag: läsläxan tillbaka till skolan

torsdag: ledigt

fredag: skolan stängd, fritids öppet

 

Trevlig helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *