Grej of the day

Nu drar även vi i 1:an igång med ”Grej of the day”. Varje torsdag kommer jag att publicera en ledtråd här på bloggen. De barn som vill får då gå in och gissa (genom att lämna en kommentar) vad det kan vara för ”grej” som jag kommer att berätta om på samlingen på fredagen.

När barnen kommer hem på fredagen får ni gärna låta dem berätta om vilken ”grej” de lärt sig i skolan. Det är väldigt bra att öva på att komma ihåg och återberätta! 🙂 Skulle ditt barn ha glömt vilken grej det var kan de tjuvkika på sidan ”Grej of the day” här på bloggen. Där finns stödord som de kan använda sig av när de återberättar för er!

Vi kommer hinna lära oss en hel del skoj redan innan sommaren! Kunskap är coolt! 🙂
Här kommer första ledtråden:

Morgonpigg i ladugården

 

klok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *