Veckobrev v.8

Hej!

Ännu en härlig vecka har passerat. Det är fantastiskt roligt att vara lärare när man har en klass full med glada, härliga och flitiga elever! J Dessutom är barnen stjärnor på att sitta lugnt och fint på bussen och det gör att man kan planera in studiebesök i framtiden! Heja er!

Tack för besöken säger vi till Mirandas mamma, Linda och Noas mamma, Maria!

 

Efter lovet är barnen redo att få med iPaden hem. Då har vi arbetat igenom alla appar och barnen kan få möjlighet att jobba med dessa även hemma. Alla kommer att få med sig en laddare hem. Paddan ska vara laddad och komma med tillbaka till varje dag!

 

Den här veckan har jag lite smått börjat att publicera elevarbeten på klassbloggen. Det är ett uppdrag från skolans mattetema som barnen dokumenterade i appen pic collage som ligger ute nu. Om du klickar på ditt barns namn till höger i menyn kommer länkar till just ditt barns arbeten upp. Klicka på länken för att se arbetet! Här kommer jag fylla på med arbeten under våren. Ge gärna ditt barn (eller något annat barn…) en kommentar!

Periodvis blir det då många mejl till dig som prenumerera på våra inlägg…, men vill man snabbt hitta ett veckobrev så publicerar jag alltid dessa på fredagar. En annan väg är att klicka på ordet veckobrev i etikettmolnet till höger på bloggen och på så sätt komma direkt till veckobreven.

Nu är dessutom matsedeln uppdaterad på bloggen…. 😉

 

v.9:

SPORTLOV

 

v.10:

måndag: idrott, iPaden med hem

tisdag:

onsdag: läsläxan tillbaka till skolan

torsdag: ny läsläxa med hem, idrott

fredag:

 

Ha nu en härlig vecka så ses vi snart igen!

 

 

 

 

 

1 svar på ”Veckobrev v.8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *