Veckobrev v.34

Hej alla föräldrar!
Då har skolan och årskurs 1 äntligen brakat igång! Första veckan har vi lagt stor vikt på att få ihop gruppen och lägga skolans värdegrund. Ett viktigt och tidskrävande arbete som givetvis kommer att genomsyra verksamheten även fortsättningsvis.

Under första veckan har vi dessutom hunnit tillverka en del till klassrummet så som namnskyltar till lådorna, register till pärmarna, födelsedagskrans, bokmärken… Dessutom hade vi vårt första födelsedagsbarn i måndags, Elis, så vi har också tillverkat födelsedagskort! Nästa vecka smyger vi igång med skolämnena.

Från och med v.35 finns veckobrevet endast på klassens blogg: www.höjdarna07.se
Där kan ni även följa vårt arbete i klassrummet. Sidan är under uppbyggnad, men bloggen är i full gång! Lämna gärna en kommentar, då blir vi jätteglada.

Barnen får jättegärna ta med sig en frukt till skolan då dagarna känns extra långa i början. Frukten kan man äta under morgonsamlingen eller på någon rast.

Som ni såg på schemat är det idrott på måndagar och torsdagar, ombyte med fr.o.m. v.35.

Passar på att påminna om föräldramötet på onsdag 27/8 kl. 18-19. Varmt välkomna! Då kommer jag berätta mer om våra tankar och arbetssätt. Jag kommer också höra med er vad ni har för förväntningar på skolan, barnen och er själva. Fundera gärna i förväg!

Ha nu en riktigt trevlig helg!
Hälsningar från Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *