Veckobrev v.12

Vårvädret har kommit och vi närmar oss påsken och påsklovet vecka 15. Även under påsklovet kommer Steningehöjden anordna lovskola. Lovskolan kommer vara måndag – onsdag klockan 08:30 – 12:00. SimskolanMidgårdsbadet pågår måndag – torsdag.

Även om det kan kännas tidigt så är det inte alltför många veckor kvar tills sommarlovet och terminsomdömen. Prata gärna hemma om hur de ligger till med skolarbeten och hur det ser ut inför varje vecka med prov och läxor. Alla prov och inlämningar ska stå på bloggen så försök att få in det som rutin att kolla av varje fredag innan man går på helg eller inför varje vecka på söndagen. Under slutet av terminen brukar det bli mycket uppgifter samtidigt eftersom alla lärare vill hinna avsluta sina arbetsområden så det är viktigt att ligga steget före.

Kultur för hälsa

Ämneskollen vecka 13:
8A

8B

8C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.