Veckobrev v.33

Då var det dags för läsårets första veckobrev. En del information samt hur kommande vecka ser ut, precis som vanligt alltså. Jag vill börja med att påminna om att anmäla allergier/särskilt kost. Detta ska göras innan varje hösttermin så det är viktigt att du gör det så fort som möjligt om det är aktuellt för ditt barn. Tryck här så kommer du direkt till den digitala anmälan och får där mer information.

I menyn här på bloggen finns det tre olika flikar för varje årskurs 8 och deras schema. Där hittar ni även kontaktuppgifter till berörda lärare som är kopplade till just den klassen.

Vi påminner även om blanketterna som skickades med hem efter första skoldagen. Dessa vill vi ha in senast tisdag nästa vecka. Vi skickade även med ett brev angående vaccination som ska tillbaka till skolan om intresset för det finns.

Ämneskollen vecka 34:
8A

8B

8C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *