Läsårets första veckobrev v.33

Då var det dags för läsårets första veckobrev. I måndags startade vi lärare läsåret med att börja planera och få ordning och reda i de nya klassrummen. Vi är alla laddade och redo för ett nytt läsår. Det har varit lite tomt utan elever på skolan men det löser sig (som tur är) nu på måndag!😃

Nästa vecka (v.34) startas upp med ”Meet the teacher” där elever och vårdnadshavare får möjlighet att träffa oss mentorer. Här får vi möjlighet att bekanta oss med varandra, reda ut oklarheter och presentera vad det innebär med att gå på högstadiet på Steningehöjdens skola. Resterande vecka kommer vara schemabrytande och klasserna kommer umgås och arbeta med sina mentorer som skapat ett schema för veckan. Med åtanke att ge eleverna en så bra start på läsåret som möjligt!☺️

Skoldagarna kommer pågå från 09:00 – 14:00, med undantag för de klasser som har bad på morgonen. Badtillfället är inget bedömningstillfälle utan endast till för att ge elever ytterligare möjlighet att förbättra sin simteknik. Ett tips inför kommande vecka är att skaffa ett hänglås inför tisdagen så eleverna kan låsa sina skåp!

Nedan är måndagens tider för Meet the teacher:
(Vissa tider kan ha korrigerats men det har meddelats till berörda parter)

7A7B

7C
Cecilia Iskander

Vi ses på måndag och vi ser alla fram emot ytterligare ett nytt spännande läsår!😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *