Veckobrev v.19

Hej,

Denna vecka har varit en intensiv vecka med både inlämningar och prov 😊och alla har arbetat super flitigt 🌸

Ma: idag avslutade vi kapitel sju med ett test. Och vi kommer att publicera slutresultatet i nästa vecka i ist där betyg för detta område meddelas. Även kapitel 6 kan ni nu hitta i ist 😊. I nästa vecka går vi in på delområdet för volym.

Eng: vi har denna vecka arbetat med både läsförståelse samt skrivit egna texter. Vi läste texten ”The boy and the apple tree ” varav att alla sen fick svara på olika frågor kring texten. Sedan gick vi vidare och skrev ett brev ”How to take care of my dog ” där skulle alla formulera instruktioner på engelska för hur man ska passa en hund för en hel dag, vilket har gått jättebra 👍🏻 Vi kommer att nästa vecka arbeta med stjärntecken och horoskop.

Idrott: vi kommer att på onsdag i nästa vecka ha friluftsdag, och måndagens idrottslektion uteblir pga detta. Vi kommer att samlas på skolan 8:10 utanför matsalen. Alla behöver ta med sig en tom matlåda och bestick vi kommer att fylla på pastasallad här på skolan.  De elever som vill ta sig dit direkt hemifrån ska vara på plats kl 9:00 men ni föräldrar dock ge ert samtycke till detta maila cecilia.iskander@edu.sigtuna.se senast tills på måndag viktigt är även att ni som väljer att åka dit direkt bör då ta med något hemifrån att äta då vi inte har möjlighet att bära med maten då vi promenerar bort till midgårdsvallen. Vi har även sagt att alla får ta med sig frukt Festis och bulle samt smörgås om man vill😊

So: vi har denna vecka avslutat arbetet i geografi och kommer att i nästa vecka påbörja vårt sista delblock i So vilket är historia och Vasatiden. Hur det har gått i geografi meddelar vi så snart vi har rättat proven samt bedömt det individuella arbetet.

Vecka: 20

Måndag: Ingen idrott

Tisdag: Idrott, studiestöd. 

Onsdag: Friluftsdag Midgårdsvallen

Torsdag: 

Fredag:


Vi önskar
Bästa hälsningarer alla en super härlig Valborg 🌸☀️

Cecilia, Kristina, Emelie, Camilla & May🍀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.