Veckobrev v. 2

Hej,

Välkomna tillbaka till en ny termin och det nya decenniet vt 2020 ⭐️
Det är så roligt att vara tillbaka och alla elever har varit saknade ☺️.

Vi vill börja med att välkomna våra nya elever till klassen Minahal och Zainab ☺️

So: vi gick igenom den sista delen inom kristendomen och i nästa vecka kommer vi att fördjupa oss mer inom judendomen.

Ma: denna vecka räknade vi även klart kapitel 4 som handlar om sannolikhet. Vi kommer redan på måndag att börja med kapitel 5 som handlar om ekvationer. Förbered er gärna genom att titta på en introduktion till ekvationer och den finner ni här nedan.

https://app.studi.se/l/introduktion-till-ekvationer

Eng: vi kommer denna termin arbeta med:

My Journal

Syftet med ”My Journal” är att få igång elevernas skrivande. Då det är viktigt att eleverna kan få ett bra flyt i sitt skrivande. Alla elever fick med sig ett eget häfte igår och första uppgiften finner ni nedan:

Idrott: den 28/1 kommer vi att åka ut till pinbackshallen för att åka skridskor mellan 12:00-14:00 de elever som får åka hem direkt efter skridskoåkningen behöver maila Cecilia. Här kommer information från Jessica gällande nästa veckas idrott.Viktig information gällande samtalsdagarna, vi kommer att i nästa vecka lägga ut de tider som ni tillsammans med ert/era barn har. Det är viktigt att ni mailar er mentor den praktikplats som ni ska vara på☺️

Information från Alexander 🍀

Vecka: 3

Måndag: idrott 

Tisdag: idrott, eleverna slutar tidigare 13:30

Onsdag: 

Torsdag: 

Fredag: hemkunskap

Vi önsk er alla en superfin helg! ❄️

Bästa hälsningar

Cecilia, Kristina, Emelie, May & Alex🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.