Veckobrev v.48

Hej fina ni!

Vilket väder vi fick idag ❄️ Sådär lagom med snö nu när vi snart går in i december månad. I går hade vi vårt första nationella prov i engelska, alla var så otroligt duktiga 💕beröm gärna era/ ert barn för deras insats/ insatser. Många var nervösa och det förstår vi men det var bara att skaka av sig det och köra vilket alla gjorde 😍 . På måndag och tisdag nästa vecka kommer vi ha nationella prov i svenska och på torsdag i matematik.

Ma: vi har idag haft matte prov på kapitel tre som handlar om bråk och proportionalitet, proven kommer jag att rättas och återkopplas till eleverna i nästa vecka. Vi kommer att påbörja kapitel 4 på måndag som handlar om sannolikhet.

Sv:  Kristina har i svenskan fortsatt arbetet med argumenterande texter och detta arbete kommer att pågå ett tag till.

Eng: då vi hade de nationella proven igår så har vi i veckan övat lite extra i engelskan och det så att alla skulle känna sig trygga inför proven. Vi har fortsatt arbetet med kapitlet som heter the awful waiter. Det vore bra om ni tillsammans hemma kunde gå in på följande länk och lyssna lite extra på ljudfilerna samt att träna lite mer på uppgifterna som finns för kapitlet. Ni väljer kapitel 2 och kapitlet som heter the awful waiter sen ljudfil.

https://www.ovningsmastaren.se/ovningsmastaren/index.php/book/index/28


Idrott:
alla var så otroligt duktiga på veckans redovisning i idrotten 😍 Jessica har även satt ihop en liten kort film på våra underbara elever 🕺🏻💃😍

 

Vecka: 49

Måndag: Nationella proven i svenska. 

Tisdag: Nationella proven i svenska. Studiestöd (efter idrotten) 

Onsdag: 

Torsdag: Nationella proven i matematik.

Fredag: Hemkunskap grupp 1.

Vi önskar er alla en superfin helg!🌸☺️

Bästa hälsningar

Cecilia, May & Alex🍀

1 svar på ”Veckobrev v.48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *