Här kommer lite information från syslöjden!

Hej! 😊
”I veckan har vi bland annat pratat om återbruk på textilslöjden och kommer under de kommande veckorna att informera oss om plast och dess påverkan på miljön. Ett sätt att minska på användandet av plast är att ta med sig en shoppingpåse av textil när man går och handlar. Eleverna har därför fått i uppdrag att kolla hemma om det ligger gardiner eller andra tygbitar som ej används mer. Av dessa vill vi nämligen sy shoppingpåsar! Vi kommer att sy påsar i olika storlekar, både med ytter-och innerfoder så vi kommer att behöva en hel del. Så snälla kolla om ni har något därhemma som ni gärna vill bli av med. Meningen är att vi ska sy något nytt av något gammalt. Vi lovar att uppdatera er med bilder om hur arbetet går 😊
 
Tack på förhand hälsar Maria och textilslöjdsgruppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.