En fantastisk vecka med Shacktunering

Ännu en kortvecka har nått sitt slut och nu kan vi nästan ta på sommarlovet, men innan dess ska vi städa både klassrum och paddor. Med det vill vi påminna om att ta med iPads och eventuella laddare på måndag. Våra lådor kommer vi att städas ur och det som finns där kommer att tas med hem så ta gärna med en väska eller påse.

Så här i slutet på terminer blir det mycket annat än det ordinarie schemat och så även denna vecka med schachturnering för hela skolan som var en helt otroligt häftig upplevelse, det hoppas vi på fler gånger

Denna vecka har vi arbetat med sista kapitlet i matteboken. Vi har även tittat på Mirror. I No:n har vi fortsatt arbetet kring våra djur & natur.

Vi vill även passa på att påminna att vi kommer ha det stora tårtbaket på tisdag, era barn vet vilka ansvarsområden de har och vad de ska ta med till skolan. Vi kommer att lägga upp en bild under morgondagen så att ni föräldrar får se hur deras planering gick till i deras respektive grupp, men också vad de ska ta med till skolan. Information om skolavslutningen finner ni nedan.

Vecka 24 
Måndag:
Tisdag: Skolavslutning samling kl 17.30, start kl 18.00 i Idrottshallen
Onsdag: Sommarlov
Torsdag: Sommarlov
Fredag: Sommarlov

 

Vi önskar er alla en superfin helg!

Britt, Cissi & Alex

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *