Naturskolan med vintervandring måndag 11 mars

Nu på måndag får vi chansen att följa med på en vintervandring med naturskolan. Det är viktigt att barnen har varma kläder på sig det vill säga överdragisar eller rejält underställ, vantar, mössa, halsduk och riktigt varma skor. Ledaren som är ute varje vecka tipsar även om att barnen bör ha med sig extra strumpor för de blir ofta blöta och frusna om just fötterna.

Barnen behöver ta med något att dricka (ex. vatten, te, chokladmjölk), frukt och gärna en extra smörgås. De kan även ta med en kaka eller bulle. Skolan ordnar lunch som är korvgrillning. Kom ihåg sittunderlägg! Allt detta packar de bäst ner i en ryggsäck.

Vi börjar dagen med samling på skolan för att sedan vandra ut i vår vackra natur.

Bästa hälsningar,

Britt, Cissi och Alex

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.